Pamlsok Inaba Churu Skin & Coat cat Kura s hrebenatkou 4 tuby 56 g

Kód: OBC024595
Neohodnotené
Značka: Thai Inaba
2,33 € / BAL
Skladom

Detailné informácie

Doručenie zdarma
Doručenie zdarma
Doručenie zdarma pri nákupe
nad 120,- € - do hmotnosti 50 kg.
Online poradenstvo
Chat / online poradenstvo
Pomôžeme vám s výberom
Overené značky
Overené značky
V našej ponuke nájdete len známe značky

Podrobný popis

Pamlsok Inaba Churu Skin & Coat cat Kura s hrebenatkou 4 tuby 56 g

Pamlsok pre mačky.

Popis: Zdravý pamlsok ktorý podporuje zdravú kožu a srsť. Šťavnaté, mäkké a extra lahodné mäsové mini kapsičky krémovej konzistencie s nízkym obsahom kalórií a vysokým obsahom vody bez obsahu obilnín, umelých farbív a konzervantov s pridaným vitamínom E. Každé jedno balenie obsahuje 4 jednotlivé tuby, aby bola zachovaná maximálna čerstvosť.

Zloženie: Kuracie mäso (28,2 %), tapioka (sušená), hrebenatky (1,8 %), sójový olej (1,6 %), extrakt z hrebenatky (1,2 %), rybí olej (0,7 %).

Analytické zložky: Bielkoviny 8 % , Tuky 2,7 % , vláknina 0,2 % , popol 1,3 %, vlhkosť 86%, Omega-3 0,2%,Omega-6 1,0% . Doplnkové látky na 1 kg: Guárová guma ,Dochucovadlá: Camellia thea ,Vitamín E 574 mg, Taurín 356 mg.

Energetická hodnota: 600 kcal/kg.

Návod na použitie: Podávajte mačke ako pamlsok. Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do nasledujúceho dňa. Dbajte na neustály prísun čerstvej vody. Skladovanie : Uchovávajte na chladnom a suchom mieste.

Bezpečnostné pokyny: Mačke nedovoľte žuvať a prehĺtať obalový materiál. Pri manipulácii s krmivom postupujte so zvýšenou opatrnosťou. Min. trvanlivosť do: na  obale. Hmotnosť: na obale. Č. výrobnej šarže: na obale.

Výrobca: Thai Inaba Foods Company Limited, Thajsko, Thajsko.  Sprostredkovateľ pre EU : INABA-FOODS (EUROPE) GmbH, Berliner Allee 29, 40212 Düsseldorf, Nemecko. Sprostredkovateľ pre SR : PHARMACOPOLA s.r.o., Svätokrížske nám. Č.11, 965 01 Žiar nad Hronom. Registračné číslo SK300410

Dodatočné parametre

Kategória: Pamlsky, snacky, pochúťky, dentálne tyčinky
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: