Pamlsok Inaba Churu Hairball cat Kura 12 x 4 tuby 672 g

Kód: OBC024265
Neohodnotené
Značka: Thai Inaba
29,33 € / BAL
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Doručenie zdarma
Doručenie zdarma
Doručenie zdarma pri nákupe
nad 120,- € - do hmotnosti 50 kg.
Online poradenstvo
Chat / online poradenstvo
Pomôžeme vám s výberom
Overené značky
Overené značky
V našej ponuke nájdete len známe značky

Podrobný popis

Pamlskok Inaba Churu Hairball cat Kura 12 x 4 tuby 720 g

Pamlsok  Inaba je vyrobený z chutných vysokokvalitných surovín kuracieho mäsa chovaných na farme.

ZÁBAVNÉ A FUNKČNÉ: Prvá krémová pochúťka v podobe pyré svojho druhu, ktorá je navrhnutá tak, aby pomáhala kontrolovať tvorbu chlpových guličiek. Originálna receptúra Churu s pridanou nerozpustnou rastlinnou vlákninou na podporu zdravého trávenia a kontrolu chlpových guličiek.

UDRŽUJTE SVOJU MAČKU HYDRATOVANÚ BEZ PRIDANIA KALÓRIÍ obsahujú 88 % vlhkosti.

Zloženie: Voda, kuracie mäso, tapiokový škrob, prášková celulóza, prírodné arómy, guarová guma, prírodná príchuť mušlí, vitamín E, taurín, extrakt zo zeleného čaju

Analytické zložky: 
Hrubé bielkoviny (min) 7,00%
Hrubý tuk (min) 0,20
Hrubá vláknina (max.) 0,60
Vlhkosť (max.) 88,00 %
Vitamín E (min) 310 IU/kg
Taurín (min) 0,025 %

Obsah kalórií: 430 kcal/kg, 6.0 kcal/tube ME

MÔŽETE SI PODÁVAŤ Z RUKY: Tieto lízateľné mačacie pochúťky sú určené na kŕmenie z ruky na podporu interakcie medzi mačkou a človekom, ale môžete ich použiť aj ako doplnok mokrého/suchého krmiva pre mačky alebo na zamaskovanie liekov. Ideálne pre mačky všetkých vekových kategórií (od mačiatka po seniora)

Návod na kŕmenie
Kŕmte svoju mačku ako pochúťku. Tento výrobok nie je určený na kŕmenie ako jedlo. Denne zabezpečte čistú a čerstvú vodu. V záujme zdravia vášho domáceho maznáčika navštevujte pravidelne svojho veterinárneho lekára.

Pokyny na skladovanie
Po otvorení uchovávajte v chladničke a podávajte čo najskôr.

Dodatočné parametre

Kategória: Šťavnaté
Veľkosť balenia: 0,5 - 1 kg.
Zviera: Mačka
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: