Farmina Vet Life cat hypoallergenic pork & potato konzerva 85 g

Kód: OBC024826
Neohodnotené
Značka: Farmina
1,49 € / KS
Skladom

Detailné informácie

Doručenie zdarma
Doručenie zdarma
Doručenie zdarma pri nákupe
nad 120,- € - do hmotnosti 50 kg.
Online poradenstvo
Chat / online poradenstvo
Pomôžeme vám s výberom
Overené značky
Overené značky
V našej ponuke nájdete len známe značky

Podrobný popis

Farmina Vet Life cat hypoallergenic pork & potato konzerva 85 g

- kompletné diétne krmivo pre mačky, ktoré sa používa na zníženie neznášanlivosti živín, podporuje funkciu kože v prípade dermatóz a vypadávania srsti.

ZLOŽENIE:
Bravčová pečeň (25 %), bravčové pliecko (15 %), batátový škrob (8 %), extrahované semená quinoy, rybí olej, ľanové semeno, prášková celulóza, uhličitan vápenatý, fruktooligosacharidy (0,6 %), chlorid draselný, dihydrát síranu vápenatého, mono-dikalciumfosfát, chlorid sodný. Zdroj bielkovín: bravčová pečeň, bravčové pliecko. Zdroj sacharidov: batátový škrob, extrahované semená quinoy.

PRÍSADY NA 1 KG:
Vitamíny, provitamíny a iné chemicky definované látky s podobným účinkom: Vitamín A (3a672b) 6600JM; vitamín D3 (3a671) 450JM; vitamín E (3a700) 180mg. Zmesi stopových prvkov: Zinok (chelát zinku s hydroxyanalógom metionínu) (3b610): Mangán (chelát mangánu s hydroxyanalógom metionínu) (3b510): 39,6mg: 19,7 mg; železo [glycínový chelát hydrátu železa(II)] (3b108): 1,5 mg: 13 mg; meď (chelát medi s metionínhydroxyanalógom) (3b4.10): 2,75 mg; jód (jodičnan vápenatý bezvodý) (3b202): 2,75 mg: 0,46 mg; DL-metionín, čistý (3c301) 1500 mg; taurín (3a370) 1300 mg; L-karnitín (3a910) 40 mg.

ANALÝZA:
Hrubý proteín 6,50 %; hrubý tuk 3,50 %; hrubá vláknina 0,50 %; hrubý popol 1,70 %; vlhkosť 80,00 %; vápnik 0,25 %; fosfor 0,23 %; sodík 0,13 %; draslík 0,16 %; horčík 0,013 %; omega-3 mastné kyseliny 0,50 %; omega-6 mastné kyseliny 1,20 %; LA 1,10 %; EPA+DHA 0,28 %; EPA 0,13 %; DHA 0,15 %.

ENERGETICKÁ HODNOTA: EM Kcal/Kg 841 - Mj/Kg 3,52

Dodatočné parametre

Kategória: Krmivá veterinárne diéty
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: